Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛  طبع عناب معتدل و مرطوب بوده و سرشار از آنتی اکسیدان‌های گوناگون مانند ویتامین‌های B، ویتامین C، پتاسیم، فسفر، کلسیم و آهن است. به همین علت مردم چین مدت‌های طولانی است که برای حفظ سلامت جسمانی و سلامتی روانی خود از دمنوش عناب استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دمنوش برای پیشگیری و درمان یبوست مفید بوده و در درمان استرس، اضطراب و بی خوابی تاثیر فوق العاده‌ای دارد.

خواص درمانی دمنوش عناب

عناب به علت خواص آنتی اکسیدانی بالایی دارد باعث کاهش رادیکال‌های آزاد بدن شده و مصرف آن به جوان سازی پوست صوت، تقویت و افزایش رشد مو، ضدالتهاب قوی و طبیعی، بهبود یبوست، استرس یا اضطراب، سرماخوردگی، پوکی استخوان، درمان بی خوابی و سلامت قلب مفید است.

بیشتر بخوانید: آشنایی با خواص درمانی عناب/ تاثیر فوق العاده عناب برای لاغری

عوارض جبران ناپذیر نوشیدن دمنوش

با اینکه تاکنون هیچ مطالعه علمی در خصوص عوارض مصرف دمنوش عناب بر بانوان شیرده انجام نشده است متخصصان توصیه تاکید می‌کنند که بانوان باردار نباید به هیچ عنوان در دوران بارداری و شیردهی از دمنوش عناب استفاده کنند.

اگر دچار دیابت هستید بهترین گزینه قبل از مصرف این است که حتما با پزشک خود مشورت کنید چرا که ممکن است باعث کاهش شدید قند خون شود. اگر می‌خواهید از مزایای بیشتر عناب استفاده کنید حتما آنرا با دارچین، زنجبیل، آویشن، پونه، کاکوتی، گل گاو زبان، به و زرشک میل کنید.

روش تهیه دمنوش عناب

۲۰ عدد عناب، ۳۰ گرم ریشه زنجبیل تازه، ۱۰ گرم چوب دارچین و ۱.۵ لیتر آب را داخل قوری ریخته و آنرا روی حرارت قرار دهید و پس از جوش آمدن زیر حرارت را کم کرده تا دمنوش به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد و در پایان به مدت ۱۵ دقیقه زیر آن را خاموش کرده تا دمنوش به خوبی دم بکشد و سپس آنرا پس از رد کردن از صافی، مصرف کنید. متخصصان طب سنتی می‌گویند این دمنوش حداکثر به مدت ۷ روز در یخچال می‌تواند نگهداری شود و سپس آنرا به صورت سرد و گرم نوشید.

عناب به علت لعاب زیاد می‌تواند سینه را نرم کند و در صورت نوشیدن با شیر حالت ملینی پیدا خواهد کرد. گیاهانی مانند آویشن شیرازی، پونه کوهی، قدومه شیرازی، گل پنیرک، گل ختمی، بارهنگ و هفت عدد عناب در صورتی که با هم به صورت مساوی ترکیب شوند، باعث می‌شوند تا سرفه و سرماخوردگی بهبود یابد، خلط و آسم تسکین یابد و این دمنوش باید به مدت ۳ الی ۷ روز ادامه پیدا کند تا نتیجه مثبتی دهد.

بیشتر بخوانید: آرام‌ بخش ترین دمنوش‌های گیاهی برای آرامش اعصاب

جوشانده پوست درخت عناب به عقیده متخصصان طب سنتی برای درمان اسهال در افراد بسیار تاثیرگذار است. همچنین برای بهبود زخم موثرترین کار این است که پودر ریشه خشک شده عناب را روی محل مورد نظر بگذارید تا تاثیر زیادی به دست آید.

دانشمندان به این نتیجه دست یافته اند که مصرف زیاد عناب در افرادی که دارای مزاج سرد هستند موجب نفخ و بادشکم می‌شود به همین علت حتما همراه عسل یا مویز آن را مصرف کنید تا سیستم ایمنی بدن تان کاهش نیابد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دمنوش عناب خواص درمانی قندخون دمنوش عناب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۷۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم از مصرف قارچ خودرو در طبیعت خودداری کنند

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس اورژانس آذربایجان شرقی با تاکید بر خودداری از مصرف هرگونه قارچ خودرو در طبیعت، چگونگی مواجه با مسمومیت ناشی از مصرف قارچ‌های سمی را تشریح کرد.

اصغر جعفری روحی در گفت‌وگو با خبرنگاران  با اشاره به مهیا شدن شرایط رشد قارچ‌های خودرو در فصل بهار، اظهار کرد: ابتدای هر سال با موجی از مسمومیت‌های اتفاقی ناشی از مصرف خوراکی قارچ‌های خودرو و سمی روبه‌رو می‌شویم.

وی افزود: مصرف خوراکی قارچ‌های خودرو و سمی تاکنون منجر به فوت، نارسایی کبد و بستری شدن بسیاری از هموطنان و به خصوص ساکنان و گردشگران در مناطق کوهستانی و مرتعی شده است.

جعفری روحی  با اشاره به لزوم اطلاع رسانی در خصوص عدم خوراکی بودن قارچ‌های خودرو، ادامه داد: مردم باید از مصرف قارچ‌های خودرو به خصوص قارچ‌های جمع آوری شده توسط افراد بومی خودداری کرده و جهت حفظ سلامتی خود و خانواده تنها قارچ‌های را که توسط مراکز مجاز و در بسته بندی‌های دارای مجوز هستند خریداری و مصرف کنند.

رئیس اورژانس استان خاطرنشان کرد: شناسایی انواع خوراکی قارچ از انواع سمی آن تنها بر اساس خصوصیات ظاهری مانند شکل، رنگ، بو، قوام و مزه مشکل بوده و تنها توسط متخصصان و کارشناسان مجرب قارچ شناسی و گیاه‌شناسی امکان‌پذیر است و نباید به توصیه‌های برخی از افراد در تشخیص انواع سمی از انواع خوراکی قارچ توجه کرد.

وی با بیان اینکه مصرف قارچ‌ها توسط پرندگان و سایر جانوران اهلی و وحشی نشان‌دهنده غیر سمی بودن قارچ برای انسان نیست، اظهار کرد: برخی از روش‌ها و معیارهای سنتی مانند تغییر رنگ قاشق نقره در اثر تماس با قارچ یا وجود حشرات در اطراف قارچ و محل رویش آن، معیار علمی و صحیح برای تشخیص عدم سمی بودن قارچ در همه موارد نیست.

وی افزود: برخی از سموم موجود در قارچ‌های سمی، مقاوم به گرما بوده و فرایندهای آماده سازی غذا مانند منجمد کردن، کنسرو کردن، کباب کردن، آب پز کردن، سرخ کردن و بخارپز کردن قادر به تخریب کامل مواد سمی موجود در آن نیست.

جعفری روحی ادامه داد: در خصوص نحوه مواجهه با مسمومیت ناشی از مصرف قارچ سمی، لازم است به هنگام بروز علائم و نشانه‌های گوارشی مانند تهوع، استفراغ و اسهال یا علایم‌ عصبی به صورت زودرس(در عرض دو ساعت پس از مصرف خوراکی قارچ‌های وحشی و خودرو) باید بیمار را هرچه سریعتر به مرکز درمانی منتقل کرد و در مواردی که علائم گوارشی یا عصبی به صورت تاخیری با فاصله بیش از شش ساعت از مصرف قارچ خودرو رخ دهد نیز نشان از سمیت بیشتر قارچ بوده که این نوع قارچ‌ها در سال‌های اخیر منجر به نارسایی حاد کبد و مرگ تعدادی از هموطنان شده است.

وی با تاکید بر اینکه انتقال سریع بعد از شروع علایم بیمار مسموم به یک مرکز درمانی و ارائه شرح حال کامل از مصرف قارچ امکان درمان موفقیت آمیز را افزایش می‌دهد، گفت: هرگونه تاخیر در مراجعه بیمار سبب افزایش احتمال شکست درمان و حتی مرگ بیمار می‌شود؛ هم‌چنین با مشاهده علائم و نشانه‌های بالینی اولیه به ویژه از نوع تاخیری در فردی با سابقه مصرف خوراکی قارچ خودرو باید هرگونه خود درمانی و درمان علامتی پرهیز کرده و بیمار را در اسرع وقت به بیمارستان منتقل کرد.

وی خاطرنشان کرد: بهتر است تا نمونه باقیمانده قارچ مصرف شده توسط فرد را نیز برای شناسایی کادر پزشکی به بیمارستان برده و تحویل کادر متخصص داد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • افراد زودجوش این دمنوش را مصرف کنند
  • ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف این نوشیدنی شیرین
  • کبد چرب و دردسرهایش
  • کمیته امداد تویسرکان از مادران باردار و شیرده حمایت می کند
  • مصرف عسل چه کمکی به سلامت دهان و دندان می‌کند؟
  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید
  • درمان کسانی که زود از کوره در می‌روند
  • احتمال ابتلای مادران باردار به آلرژی در فصل بهار چقدر است؟
  • مردم از مصرف قارچ خودرو در طبیعت خودداری کنند
  • جزئیات طرح «یسنا» یارانه ویژه مادران باردار + مبلغ و نحوه استعلام